selena-gomez-i-dont-care-about-missing-out-on-a-normal-childhood-for-fame-2

Selena Gomez a legnépszerűbb Instagramon

Az utóbbi időszak nem volt túl könnyű Selena Gomez számára, ám ez mit sem vont le az énekesnő népszerűségéből, aki 103 millió követővel 2016 legnépszerűbb Instagram-sztárja lett . A második helyet Taylor Swift foglalja el 93,6 millió, a harmadikat pedig Ariana Grande szerezte meg 89,6 millió követővel.

Ez még érdekelhet:

 • 42
  Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, a Forbes magazin korábban nyilvánosságra hozott toplistáján, Taylor Swift nyerte el a legjobban fizetett énekesnő címét. Most pedig az is kiderült, hogy a legsikeresebb 30 alatti sztárok között is ő tarol!
  Tags: taylor, swift, pedig, énekesnő
 • 42
  A jelek szerint Selena Gomez és The Weeknd nagyon jól kijönnek egymással. Olyannyira, hogy az énekesnő azt is megengedte a szerelmének, hogy egy nagyon pikáns fotót készítsen róla. A képen egy szál bugyiban láthatjuk Gomezt, a felvétel pedig egyértelműen nagyon szexire sikeredett.
  Tags: gomez, selena, pedig, énekesnő
 • 39
  Micsoda hét! Először Miley Cyrus mutatta be „friss és ropogós” dalát, a Malibu-t, nemrégiben pedig Selena Gomez jelentkezett legújabb számával, a Bad Liar-rel! Ahogyan azt már megszokhattuk, Instagramon jelentette be az örömhírt a rajongóinak.
  Tags: gomez, selena, instagramon, pedig
 • 38
  Úgy tűnik Selena Gomez jobban van az utóbbi időben. Nagy változások álltak be az életébe mostanság. Levágatta a haját, ami mellesleg nagyon jól áll neki, és rátalált a szerelem is, mégpedig a szintén énekes The Weeknd személyében. Reméljük sokáig boldogok lesznek együtt! :)
  Tags: selena, gomez, utóbbi
 • 38
  Az énekesnő nagynak mondható baráti társasággal, és természetesen új barátjával, Tom Hiddleston angol színésszel együtt töltötte a július 4-ei ünnepet. A bulit nem aprózták el, hiszen még egy hatalmas, piros - fehér - kék színekben pompázó csúszdát is felállítottak a hátsó udvarban.  
  Tags: énekesnő, swift, taylor
 • 38
  Taylor Swift igazán csodás születésnapi bulit szervezett Lordenak és a barátnőknek. Volt torta, lufik, koktélok és finom ételek is. Lorde egyébként mindösszesen a 20. születésnapját ünnepelte. Ám a szavak helyett beszéljenek inkább a képek.  
  Tags: ám, swift, taylor
 • 36
  Az megvan, hogy Calvin Harris + Taylor Swift? Ők már szétmentek, sőt az énekesnőnek már új pasija is van. (A szakítással egyébként nagyon sokat foglalkozott a média). Calvin Harris most keményen beüzent. Tweetje szerint exének inkább az új kapcsolatára kellene összpontosítania (ha már ennyire boldog) ahelyett, hogy volt barátjával foglalkozik.…
  Tags: taylor, swift
 • 35
  Az idei American Music Awards bizony nem volt mentes az érzelmektől. Ariana Grande is üzent a rajongóinak, akiknek elmondta, mennyire hálás, hogy rászavaztak, ám neki nem kell díj ahhoz, hogy tudja, mennyire szeretik őt.  
  Tags: ariana, grande, ám
 • 34
  A "Hands to Myself" 23 éves énekesnőjéről már egy ideje tudjuk, hogy nem a szégyenlős fajta, ha a testéről van szó. Most éppen a GQ magazin számára pózolt, az egyik képen topless! Az év elején egy elég bevállalós sorozatban láthattuk a W magazinban. Az arcpirító pucsítás most azért elmaradt, de…
  Tags: gomez, selena, számára
 • 34
  "Dangerous Woman", ez a címe Ariana Grande új számának, amely március 31-án jelent meg. A videoban a védjegyévé vált copfjáról ismert énekesnő végre szabadon engedte, derekáig érő fürtjeit. Az énekesnő elismerte, a múltban azért viselt mindig copfot mert haja rettenetesen megrongálódott a Nickelodeon számára forgatott főszerepei miatt. "Minden héten kiszőkítették,…
  Tags: ariana, ez, grande, énekesnő, számára