Premiere Of DreamWorks Animation And Twentieth Century Fox's "Kung Fu Panda 3" - Arrivals

Jolienál maradnak a gyerekek

Sikerült megállapodnia Angelina Jolienak és Brad Pittnek a gyerekek felügyeletét illetően. Eszerint a színésznőnél marad mint a hat lurkó: a 15 éves Maddox, a 12 éves Pax, a 11 éves Zahara, a 10 éves Shiloh, valamint a 8 éves ikrek, Knox és Vivienne. Pitt azonban meglátogathatja őket, de csak egy pszichológus felügyelete mellett. Legalábbis egyelőre.

 

Ez még érdekelhet:

 • 94
  Angelina Jolie és Brad Pitt válása óta most láthattuk először Angelinát a nyilvánosság előtt. A színésznőt Los Angelesben, a Hotel Bel-Air előtt sikerült lencsevégre kapni. Jolie egyébként a gyermekeivel együtt szállt meg itt.
  Tags: jolie, sikerült, pitt, brad, angelina, válás
 • 82
  Már két hónapja annak, hogy a bíróságon a gyermekek láthatásáról vitatkozott Brad Pitt és Angelina Jolie. Eddig úgy lehetett tudni, hogy bár néha összefutottak, mégsem nagyon beszélnek. Ez azonban most megváltozott. Egy informátor szerint ugyanis újra szóba áll a két színész egymással. Mindennek pedig egyetlen oka van, ami pedig nem…
  Tags: brad, pitt, angelina, jolie, azonban
 • 82
  Angelina Jolie és gyermekei Coloradóban töltötték az év utolsó napjait. Egy szemtanú szerint ugyanis december 30-án egyik kislányával, Viviennel látták együtt egy helyi játékboltban. Információk szerint egyébként Jolie és Pitt találkoztak az ünnepek alatt, így lehetőségük volt ajándékot cserélni. A látogatás alatt elvileg nem volt konfliktusuk kettejük között, sőt elvileg…
  Tags: jolie, angelina, pitt, brad
 • 77
  Eddig egyáltalán nem láthattuk Brad Pittet a nyilvánosság előtt azóta, hogy bejelentésre került az Angelina Jolieval történő válása. A színész most újra a vörös szőnyegre lépett, mégpedig közeli barátjával, Julia Robertsel együtt.
  Tags: brad, válás, pitt, angelina, jolie
 • 72
  Noha Angelina Jolie és Brad Pitt volt Hollywood egyik leghíresebb sztárpárja, azért rajtuk kívül még akadnak bőven, akikben gyönyörködhetünk. Nézzük is meg erre pár példát:
  Tags: angelina, jolie, pitt, brad
 • 67
  Másról sem lehet hallani az elmúlt napokban, mint Angelina Jolie és Brad Pitt válásról. Utóbbiról felröppent az a pletyka is, miszerint legújabb filmjén összeszűrte a levet partnerével, Marion Cotillardddal. A színésznő most egy Instagram poszt keretében világosított fel mindenkit: hosszú évekkel ezelőtt találkozott élete férfijával (Guillaume Canettel). Benne megtalálta a…
  Tags: pitt, jolie, angelina, brad
 • 54
  Olykor egy-egy celeb válása bizony drágább, mint a fényűző, luxusesküvő. Angelina Jolie és Brad Pitt például kötött házassági szerződést, mely alapján 43 milliárd forintnyi vagyonon kell osztozniuk. Mások viszont nem voltak ilyen szerencsések. Mel Gibson 118, Steven Spielberg pedig 30 milliárdot volt kénytelen egykori feleségének utalni, mert nem volt szerződésük…
  Tags: angelina, jolie, brad, pitt
 • 53
  Úgy tűnik Brad Pittet nagyon megviseli a válás. Egy ismerős forrás a következőket nyilatkozta a színésszel kapcsolatban: „Pitt nagyon rossz állapotban van és egyedül a gyerekei tartják benne a lelket. Megpróbál a családjára, a közeli barátaira és a managerére támaszkodni. Anyukájával például rengeteget beszél.”
  Tags: brad, pitt, válás
 • 53
  Egy válás mindig rendkívül megterhelő a felnőttek és a gyerekek számára egyaránt. Különösen akkor, ha egy egész világ ezen a témán csámcsog. Két héttel azután, hogy Angelina Jolie bejelentette, beadta a válási papírokat, most az derült ki, hogy a traumatikus élmény miatt ő és a gyermekek is terápiára járnak.
  Tags: jolie, gyerekek, angelina, válás
 • 47
  Karácsony közeleg, Brad Pitt számára azonban lehet, hogy nincs túl sok ok az ünneplésre. A színész már a hálaadást sem tölthette együtt a gyerekekkel, és bár Pitt azért még reménykedik az ellenkezőjében, nagy valószínűséggel december 25-e sem fog másképp alakulni.
  Tags: pitt, brad, azonban