ashton-kutcher-jimmy-fallon-inline-2a4b5ac2-1844-4120-a58e-6dc8b7b3894c

Ashton Kutcher aggódik a második lurkó miatt

Ashton Kutcher Jimmy Fallon talkshowjában vendégeskedett, ahol szóba került az új jövevény érkezése is. A színész ugyanis Mila Kunissal együtt a második csemetét várja. Kutcher pedig meg is jegyezte, az első baba születése előtt minden könyvet kiolvasott, olyan volt, mint egy dúla… Most azonban nagyon felkészületlen, éppen ezért „nagyon aggódik”. :)

ashton-kutcher-mila-kunis-6d9b86a3-2cd3-409f-a26d-710cad0aff0e

Ez még érdekelhet:

 • 67
  A szép színésznő november 30-án adott életet Ashton Kutcherrel közös második gyermekének, aki a hírek szerint kisfiú! :) Remélhetőleg a baba, illetve az anyuka is jól vannak! Már nagyon várjuk az első fotót a csöppségről.
  Tags: ashton, is, baba, első, nagyon, mila, második, kutcher
 • 66
  Mila Kunis egy kicsivel több mint egy hete adott életet második gyermekének. A színésznőt és a férjét pedig azóta most először láthatjuk együtt nyilvános helyen. A büszke szülőkről csak úgy sugárzik a boldogság, ahogy egymás kezét fogva sétálnak Los Angeles utcáin! :)
  Tags: mila, együtt, ashton, kutcher, pedig, most, második
 • 65
  Mila Kunis hasa már szépen gömbölyödik, nem is tudná tovább tagadni, hogy bizony második gyermekével terhes. Bizony, a 20 hónapos Wyatt Isabelle-nek nemsokára kistestvére születik. A gyermek nemét egyenlőre nem tudni! De az biztos hogy a Kunis-Kutcher házaspárnak csak egy fontos, ahogy minden más szülőnek is, méghozzá hogy a babájuk…
  Tags: mila, is, második, minden, ashton, kutcher, várja, baba
 • 64
  A színésznő november 30-án adott életet Ashton Kutcherrel közös második gyermekének. A pár most közölt néhány részletet a csöppség születéséről, aki helyi idő szerint hajnali 1:21-kor 3,63 kg-mal látta meg a napvilágot. A picúr a Dimitri Portwood Kutcher nevet kapta. A Portwood egyébként Kutcher mostohaapukától, Mark Portwoodtól jött.
  Tags: kutcher, ashton, mila, most, második
 • 54
  Mila Kunis elérkezett az utolsó hetekbe! Bizony már nincs sok idő hátra a szülésig. A színésznő és Ashton Kutcher második közös gyermeküket várják, néhány nappal ezelőtt pedig akkor sikerült lencsevégre kapni a párt, amikor éppen villásreggelizni igyekeztek. :)
  Tags: pedig, éppen, mila, második, kutcher, ashton
 • 40
  Végre itt van, megérkeztek az első fotók az új Ashton Kutcher sorozathoz ("The Ranch"). A 10 részes, többkamerás sitcom kizárólag a Netfilx-en lesz látható április 1-től. Egy farm mindennapjaiba tekinthetünk majd bele, ahova visszatér a focista álmokat kergető tékozló fiú. #ranchLife #theranchnetflix @dannymasterson Ashton Kutcher (@aplusk) által közzétett fénykép, 2016.…
  Tags: kutcher, ashton, új, első
 • 38
  Pink egy nagyon bevállalós, ám mégis aranyos fotóval mutatta meg, hogy pocakja bizony már nagyon kerekedik. Az énekesnő felül nem viselt semmit, melleit kezével takarta ki, miközben kislánya óvón öleli a pocaklakót. :)
  Tags: nagyon, baba
 • 37
  Majka és Dundika első közös gyermeke 2011-ben született meg és a Marián nevet kapta. Pár hónappal ezelőtt azonban új taggal bővült a család a kis Olivér személyében. A baba amúgy is nagyon édes, ám ezt még fokozza, hogy szemmel láthatólag imád mosolyogni. :) Apukája készített is erről egy bejegyzést. A…
  Tags: is, nagyon, első, baba, azonban, új
 • 37
  Az énekesnő bővítené a családot! Adele, aki a 4 esztendős Angelo anyukája, nemrégiben elárulta, amint lesz egy kis ideje, újból szeretne teherbe esni. Párjával, Simon Koneckivel boldogok, így mi más akadálya is lehetne egy újabb csemete érkezésének. Az énekesnő egyébként nagyon keményen dolgozott mostanság, hiszen 107 (!!!) showt nyomott le…
  Tags: nagyon, is, baba
 • 37
  2017 egyre jobbnak és jobbnak tűnik  Jimmy Kimmel számára. Nemrég derült ki, hogy ő vezeti a következő Oscar-ceremóniát, most pedig azt hozta nyilvánosságra a műsorvezető, hogy felesége, Molly McNearey második gyermekükkel várandós. :)
  Tags: második, jimmy, pedig, most, baba