rs_560x415-140909170411-560-grammy-cm-9914

Akkor lesz közös száma Katy Perrynek és Taylor Swiftnek, ha…

Ha Swift bocsánatot kér Perrytől. Utóbbinak egy rajongója tette fel a kérdést, miszerint terveznek-e együtt dolgozni a közeljövőben. Erre válaszolta az énekesnő, hogy egy bocsánatkérés ellenében benne lenne a dologban. De vajon min is kaptak össze? Erre a kérdésre valószínűleg csak ők tudják a választ. Mindketten állítják, hogy barátságuk sokszor került hullámvölgybe, sőt Swift még azt is mondta, hogy Perry egyszer megpróbálta szabotálni az egyik turnéját. Mindenestre remélhetőleg ki fognak békülni, mert a közös munkára valószínűleg sok millióan kíváncsiak lennének! :)

taylor-swift-katy-perry-442d8667-839b-4b3c-bc71-a1fba7fc7228

 

Ez még érdekelhet:

 • 53
  Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, a Forbes magazin korábban nyilvánosságra hozott toplistáján, Taylor Swift nyerte el a legjobban fizetett énekesnő címét. Most pedig az is kiderült, hogy a legsikeresebb 30 alatti sztárok között is ő tarol!
  Tags: is, taylor, swift, énekesnő
 • 52
  Taylor Swift belehúzott! Lekörözte Beyoncét, Adelet, Rihannát, de még Katy Perryt is! Az énekesnő vagyona ugyanis akkorára duzzadt, hogy felugrott a Forbes magazin - legtöbbet kereső énekesnők - listájának élére! Swiftnek egyébként nem „csak” az éneklésből folyt be ennyi pénz, hiszen szerepelt az Apple, illetve a Coca Cola reklámjában is.
  Tags: taylor, is, swift, swiftnek, még, katy, énekesnő, perry
 • 51
  Ne higgyük, hogy csak mi, „átlagemberek” szoktuk maszkkal a fejünkön riogatni otthon a családot. A világsztárok is ugyanúgy alkalmazzák a különböző szépség trükköket. Így van ezzel Katy Perry is, akit imádunk, hogy megmutatta, a hírességek is csak emberek. :) "Everything has beauty, but not everyone sees it." ~Confucius KATY PERRY…
  Tags: katy, is, perry
 • 51
  Mindenkiben ott bujkál a játékos gyermeki én... Még Katy Perryben is, aki egy nagyon vicces játékkal ünnepelte a karácsonyt, aminek bár a hivatalos nevét nem tudjuk, de valami ilyesmi szerepelhet a leírásában: Nyomd minél gyorsabban a gombot, és a másik arcába landol a hab! :D sisters. KATY PERRY (@katyperry) által…
  Tags: katy, perry, még, is
 • 49
  Legutóbb meztelenkedéssel próbálta felhívni a figyelmet a szavazás fontosságára Katy Perry, most pedig egy cuki kutyust, Nugget-et hívta segítségül ugyanerre a célra. :P A csöpp kölyök egyébként teljesen olyan, mintha plüssből volna. Elképesztően cuki! :) My name is ? Nugget ? and I approve this message. GO ✔OTE❗Find out where:…
  Tags: katy, perry, is
 • 42
  Az énekesnő nagynak mondható baráti társasággal, és természetesen új barátjával, Tom Hiddleston angol színésszel együtt töltötte a július 4-ei ünnepet. A bulit nem aprózták el, hiszen még egy hatalmas, piros - fehér - kék színekben pompázó csúszdát is felállítottak a hátsó udvarban.  
  Tags: még, is, énekesnő, swift, együtt, taylor
 • 42
  Taylor Swift igazán csodás születésnapi bulit szervezett Lordenak és a barátnőknek. Volt torta, lufik, koktélok és finom ételek is. Lorde egyébként mindösszesen a 20. születésnapját ünnepelte. Ám a szavak helyett beszéljenek inkább a képek.  
  Tags: is, swift, taylor
 • 41
  Miley Cyrus a minap arra hívta fel a figyelmet, hogy Katy Perry már nagyon régóta a barátja. Sőt, tulajdonképpen nemrégiben gondolkozott el azon, hogy már 10 éve ismerik egymást! A barátai közül talán ő az, akivel a legrégebb óta kapcsolatban áll.
  Tags: katy, sőt, perry
 • 41
  Katy Perry és Orlando Bloom karácsony alkalmából ellátogatott a Los Angelesben található gyermekkórházba. A páros azonban nem a hétköznapi ruháit viselte, hanem belebújtak Télapó és Télanyó bőrébe. Az intézmény pedig most meg is osztott erről néhány aranyos fotót. :)
  Tags: katy, perry, is
 • 40
  Katy Perrytől megszokhattuk, hogy nem riad vissza az extrém változásoktól. Már ami a külsejét illeti. Nemrégiben feketéről váltott szőkére, így aztán kellett egy kis idő, amíg így is megszoktuk. Az énekesnő most részt vett a 2017 BRIT Awards on is, ahol rózsás ruhakölteményben mulatott. Az Instagramjára feltöltött fotón pedig első…
  Tags: is, katy, perry, perrytől, énekesnő