1400710375_131204463_kim-kardashian-467

Kim Kardashian nem sok helyet hagy a képzeletnek!

Szinte már megszokhattuk a Kardashian családtól, hogy életük minden apró mozzanatát megosztják a közösségi oldalakon. Kim pedig különösen szexi, és nem túl sokat takaró fotókkal szokta megörvendeztetni a követőit. Ez most sincs másképp! 😛 Persze sokan kritizálják kerek idomai miatt, de sokkal többen vannak, akik egyenesen megőrülnek érte.

Pre photo shoot fittings

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Ez még érdekelhet:

 • 77
  Kanye West sem hagyta fotó nélkül a rajongóit az ünnepek alatt, hiszen megmutatta a család karácsonyi képét, amelyen feleségével Kimmel, illetve két gyermekükkel, North-al és Saint-el látható. Kim persze a karácsonyfa előtt is nagyon dögös volt!
  Tags: west, kim, dögös, persze, kardashian
 • 68
  Az MTV zenei díjátadójának egyik fontos momentuma a pózolás. Pózolás egyedül vagy éppen párban. Nézzük most meg, hogy kik voltak idén a legdögösebb sztárpárok. Érdemes egyébként megemlíteni, hogy Alicia Keys még itt is folytatta a sminknélküliség népszerűsítését. Ennek megfelelően pedig a lehető legtermészetesebb valójában láthattuk az énekesnőt, aki így is…
  Tags: pedig, most, kardashian, kim
 • 65
  Kim Kardashian fenekét feltehetőleg még azok is ismerik és láttak már, akik egyébként nem voltak kíváncsiak rá. A közösségi média és a valóságshowk királynőjéről azonban eddig kevés olyan fotó jelent meg, amelyen retus nélkül látható a hátsója. Íme most néhány: Thierry Melingui🌍🇨🇲 (@thierry_melingui) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 25., 04:05…
  Tags: pdt, által, kardashian, kim, most, west, már, akik, közösségi
 • 65
  Kardashianékat nem igazán lehetett látni együtt a nyilvánosság előtt azóta, amióta a reality sztárt kirabolták Párizsban, férjét pedig kórházban kezelték a stressz okozta kimerültség miatt. Most azonban randi estet tartottak, a kamerák elől pedig nem tudtak elbújni.
  Tags: pedig, miatt, most, west, kardashian, kim
 • 64
  Kanye Westet még november 21-én szállították kórházba. Felesége, Kim mindvégig mellette volt, és ápolta őt. A rappert s minap hazaengedték, így otthon folytathatja a gyógyulást. Információk szerint Kanye Westnek az októberben történt rablás óta vannak egészségügyi problémái.
  Tags: vannak, kim, kardashian, west
 • 64
  Kim Kardashian mindent megtesz azért, hogy férje felépüljön. Információk szerint a reality sztár példásan ápolja Kanye Westet, akihez november 21-én riasztották a mentőt, miután "kiszámíthatatlanul" kezdett viselkedni. Felesége azóta mellette alszik még a kórházban is, megteteti őt és gondoskodik róla.
  Tags: kim, kardashian, west
 • 64
  Kim Kardashian nem is lehetne büszkébb férjére, Kanye Westre. A rapper nemrég mutatta be új cipőit az eseményen pedig természetesen jelen volt felesége is, aki azt tweetelte, fergeteges show volt, nagyon büszke párjára, illetve remekül érezte magát a bemutatón.
  Tags: kim, kardashian, pedig, west
 • 64
  Kim Kardashian nem tagadta, hogy kisebbik gyermeke születése után nehezen szabadul meg a terhesség alatt felszedett kilóktól. Körülbelül 3 kg-ot szeretne még leadni. Ahhoz, hogy ezt elérje, mindent bevet: Szigorú diétát tart, és szorgosan sportol. Személyi edzője pedig legutóbb azt találta ki, hogy az edzés alatt bújjon bele egy műanyag…
  Tags: kim, kardashian, pedig, p, west
 • 64
  Már korábban is felvetült az az ötlet Kardashianéknál, hogy ismét belevágnának a babaprojektbe és bevállalnának egy harmadik gyermeket is. Kim és Kanye most újra azzal próbálkozik, hogy a sztár megint teherbe essen. Ez azonban nem olyan egyszerű. Kim elmondta, szeretné ha a gyermekeinek testvéreik lennének, ám az orvosa arra figyelmeztette,…
  Tags: kim, ez, kardashian, már, most, west
 • 60
  Lehetünk buják karácsonykor is! Kim Kardashian pedig újra a kamerák kereszttüzében! A Love magazin ugyanis felkérte, hogy a szexi adventi kalendáriumos video sorozatuk 12. napján ő szerepeljen. A felvétel nagyon dögösre sikerült! ;)
  Tags: szexi, kim, kardashian, pedig