kim

Saint West cuki fotója feledteti velük Kim meztelen fürdőszobás fényképét

Hát nem édes? Kim Kardashian (35, fedőneve: “Selfish”) pénteken közzétett fiáról Saint Westről egy fotót instagramon. “Te vagy a napsugaram reggelente” – kommentálta Kim a felvételt. Ez a második fotó Saint-ről, annak ellenére, hogy a kisfiú már múlt év decemberben megszületett.

You're the sun in my morning babe

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Ez még érdekelhet:

 • 68
  Repül az idő... A gyerekek pedig hipp hopp felnőnek. Nem is olyan rég volt (egy évvel ezelőtt :P), hogy Kim Kardashian életet adott második gyermekének, Saint Westnek, most pedig már a baba első születésnapját ünnepelték. Ebből az alkalomból pedig olyan bensőséges fotókat is láthatunk anyáról és fiáról, mint eddig soha!…
  Tags: kim, kardashian, baba, már, fiáról, második, saint, west
 • 56
  Kim Kardashian fenekét feltehetőleg még azok is ismerik és láttak már, akik egyébként nem voltak kíváncsiak rá. A közösségi média és a valóságshowk királynőjéről azonban eddig kevés olyan fotó jelent meg, amelyen retus nélkül látható a hátsója. Íme most néhány: Thierry Melingui🌍🇨🇲 (@thierry_melingui) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 25., 04:05…
  Tags: által, kardashian, kim, fotó, west, már
 • 56
  Kanye West sem hagyta fotó nélkül a rajongóit az ünnepek alatt, hiszen megmutatta a család karácsonyi képét, amelyen feleségével Kimmel, illetve két gyermekükkel, North-al és Saint-el látható. Kim persze a karácsonyfa előtt is nagyon dögös volt!
  Tags: west, kim, fotó, fotót, kardashian
 • 52
  Kourtney nemrégiben érdekes témát hozott fel. Testvérétől, Kimtől megkérdezte, hogy egy harmadik baba tervezésekor számításba veszik-e a béranyaság gondolatát. Kimet egyébként rendkívül megviselte pszichésen a második terhessége, így annak ellenére, hogy nagyon szeretné kihordani a saját babáját, fontolóra venné a dolgot.
  Tags: annak, második, ellenére, baba, kim, kardashian, west
 • 47
  Kanye Westet még november 21-én szállították kórházba. Felesége, Kim mindvégig mellette volt, és ápolta őt. A rappert s minap hazaengedték, így otthon folytathatja a gyógyulást. Információk szerint Kanye Westnek az októberben történt rablás óta vannak egészségügyi problémái.
  Tags: kim, kardashian, west
 • 47
  Kim Kardashian mindent megtesz azért, hogy férje felépüljön. Információk szerint a reality sztár példásan ápolja Kanye Westet, akihez november 21-én riasztották a mentőt, miután "kiszámíthatatlanul" kezdett viselkedni. Felesége azóta mellette alszik még a kórházban is, megteteti őt és gondoskodik róla.
  Tags: kim, kardashian, west
 • 47
  Kim Kardashian nem is lehetne büszkébb férjére, Kanye Westre. A rapper nemrég mutatta be új cipőit az eseményen pedig természetesen jelen volt felesége is, aki azt tweetelte, fergeteges show volt, nagyon büszke párjára, illetve remekül érezte magát a bemutatón.
  Tags: kim, kardashian, west
 • 47
  Már korábban is felvetült az az ötlet Kardashianéknál, hogy ismét belevágnának a babaprojektbe és bevállalnának egy harmadik gyermeket is. Kim és Kanye most újra azzal próbálkozik, hogy a sztár megint teherbe essen. Ez azonban nem olyan egyszerű. Kim elmondta, szeretné ha a gyermekeinek testvéreik lennének, ám az orvosa arra figyelmeztette,…
  Tags: kim, ez, kardashian, már, west
 • 47
  Kardashianékat nem igazán lehetett látni együtt a nyilvánosság előtt azóta, amióta a reality sztárt kirabolták Párizsban, férjét pedig kórházban kezelték a stressz okozta kimerültség miatt. Most azonban randi estet tartottak, a kamerák elől pedig nem tudtak elbújni.
  Tags: west, kardashian, kim
 • 46
  Kim Kardashian nem tagadta, hogy kisebbik gyermeke születése után nehezen szabadul meg a terhesség alatt felszedett kilóktól. Körülbelül 3 kg-ot szeretne még leadni. Ahhoz, hogy ezt elérje, mindent bevet: Szigorú diétát tart, és szorgosan sportol. Személyi edzője pedig legutóbb azt találta ki, hogy az edzés alatt bújjon bele egy műanyag…
  Tags: kim, kardashian, west